5
(2)

Obțineți domeniul dvs. .XYZ pentru doar 4,99 Euro.

Cea mai buna oportunitate de branding de a ajunge pe internet a este acum  .xyz – domeniul perfect pentru fiecare site web, oriunde – este acum disponibil de la Clever Host.

Dacă nu ați auzit încă, .xyz este domeniul generic pentru următoarea generație. Este pentru creatori de tendințe, lideri de gândire, formatori de mișcare și cei care doresc să adauge o anumită atitudine aspectului lor online. 

Vizitați pagina noastră domenii pentru a căuta extensia dvs. .xyz.

De ce să înregistrați o extensie de domeniu .XYZ?

5 motive pentru care sa alegi o extensie xyz pentru viitorul tau site

xyz este folosit zilnic în întreaga lume, ca o frază scurtă, ușor de reținut. Un domeniu xyz va lasa o impresie de neșters clienților dvs., făcând site-ul dvs. mai ușor de reținut și de localizat online.

xyz este compus din trei litere, la fel ca alte extensii populare, aducând o calitate familiară acestei noi extensii inovatoare.

.xyz este pur generic! Este scurt și memorabil, fără a fi legat de o anumită industrie sau nișă. Astfel, puteți face o declarație îndrăzneață cu site-ul dvs. atunci când vă conectați cu publicul dvs. oriunde în lume.

.xyz este deja în mintea tuturor și a primit o acoperire mediatică semnificativă de la publicații apreciate din intreaga lume precum CNET, Quartz și Fox Business. Cu un domeniu .xyz, vă alăturați unei comunități globale cu o voce mare, cu gândire de viitor și inovatoare.

• Mai simplu spus: .xyz este următoarea generație de internet, pentru fiecare site web, oriunde. Înregistrați-vă .xyz astăzi.

Obțineți domeniul dvs. .XYZ pentru doar 4,99 Euro.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!