0
(0)

Cum se adaugă pluginuri pe CS:GO

Pluginurile sunt o modalitate excelentă de a vă condimenta serverul CS:GO. De la adăugarea de elemente noi sau de boți până la adăugarea de hărți cu totul noi – aceștia pot schimba modul în care jucați jocul. Din fericire, instalarea pluginurilor este ușoară și destul de simplă.

1. Instalarea SourceMod și MetaMod:

Înainte de a putea instala pluginuri, trebuie să vă asigurați că aveți instalate atât SourceMod, cât și MetaMod pe server. Acestea sunt platforme pentru serverele de jocuri care permit pluginurilor să ruleze pe server. În general, cele două platforme trebuie să fie instalate în dosarul principal al serverului dvs.

2. Găsirea și descărcarea pluginurilor:

Înainte de a putea încărca pluginul pe serverul dvs., va trebui să îl găsiți și să îl descărcați. Puteți căuta pluginuri pentru SourceMod și MetaMod pe următoarele forumuri:

Atenție: SourceMod și MetaMod pot fi instalate pentru o serie de jocuri. Când instalați pluginuri, asigurați-vă că acestea sunt pentru  CS:GO și nu pentru alte jocuri!

3. Încărcarea pluginurilor:

După ce ați descărcat pluginurile, trebuie să le încărcați pe serverul dvs.

  1. Conectați-vă la serverul dvs. prin FTP. Vă recomandăm să utilizați FileZilla .
  2. Folderul în care trebuie să încărcați pluginurile este csgo/addons/sourcemod/plugins/
  3. Încărcați pluginurile în acest folder sub forma unui fișier .smx . Uneori va trebui să extrageți fișierul zip descărcat pentru a vă asigura că încărcați fișierul corect.

4. Repornirea serverului:

După ce ați încărcat pluginurile, trebuie să reporniți serverul pentru a le activa. După ce ați repornit serverul, pluginurile ar trebui să fie activate și să funcționeze.

Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară, vă rugăm să contactați asistența noastră la: https://my.clever-host.ro/submitticket.php?step=2&deptid=3

Gazduire server CSGO – Reducere 30% – Cod Promo: CVL30

24h Trial Hosting

Cum se adaugă pluginuri pe CS:GO

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!